SELAHADDİN EYYUBİ İLKOKULU
Çelebibağı Mahallesi 221. Sk. No12 Erciş/VAN

VİZYON

Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünyada ve Türkiyede tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

18 Mart Resim yarışması İlçe ikinciliği

Öğretmen Servisi vardır

İl merkezine 110 km; ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi